Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.01.14 22:34 Frissítve: 2011.04.22 00:04

Gera 3 millió fontot ér a Middlesbrough-nak

Napok óta téma az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt West Bromwich Albionnál a magyar légiós, Gera Zoltán esetleges eladása, ám a legkomolyabbnak, legkitartóbbnak tetsző Middlesbrough egyre emelkedő ajánlatait nem fogadták el. Egészen mostanáig.

Most már csak Gerán múlna?
Most már csak Gerán múlna?
A jövő héten így már „csak” az érintett játékossal, Gera Zoltánnal kell megegyeznie a Middlesbrough-nak. De mivel a magyar légiós másodosztályú csapat tagja, márpedig ő hónapok óta arról nyilatkozik, hogy az élvonalba vágyik, ez a tárgyalás aligha lesz, lehet olyan hosszú, mint a kivásárlási áráról szólók.
Az Express and Stars című angol lap szerint 3 millió fontban állapodtak meg a felek, a végső szót most már Gerának kell kimondania.

Arról azonban nem számol be az újság, az átigazolás mikortól válna aktuálissá, illetve a Middlesbrough mennyi időre kötelezné el magához a magyar irányítót.

A helyzetet némiképpen bonyolítja, hogy a WBA középpályája sérülések miatt igencsak foghíjas, így az is elképzelhető, hogy Gera szolgálataira egy ideig még igényt tartanak.

Amennyiben az újság információ tévesek, mégsem született megállapodás – mondjuk az időpontban nem tudnak megegyezni -, vagy később Gera szerződésében nem stimmel valamit, akkor jöhet még a B-terv. Az élvonalbeli klubok közül az Everton, a Fulham, az Aston Villa és a Wigan is vinné a mágikus magyart.

A WBA és a Middlesbrough honlapján egyelőre nincs hír a megegyezésről.

„Semmi változás nem állt be a helyzetemben, magam sem szolgálhatok új információval” – nyilatkozta Gera Zoltán az újsághír hallatán.

GERA ZOLTÁN ÁTIGAZOLÁSÁRÓL BŐVEBBEN
A NEMZETI SPORT
HÉTFŐI SZÁMÁBAN OLVASHATNAK!
2020.05.25 12:01:21

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (KÉPES SPORT)

„Hét-nyolc évesen csatárt játszottam, és mindig Michael Owennek képzeltem magam.”

2020.05.26 14:38:31

Angol labdarúgás NAGY PÉTER

Szálas Zoltán az angol futballisták különleges étrendjéről, a Premier League-ben megszokott menetrendről és a gyökeresen megváltozott körülményekről.

2020.05.18 22:55:07

Angol labdarúgás DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A rászakadt jólét és luxus torzíthatja az egyéniségét.

2020.05.09 11:13:39

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (Képes Sport)

A Liverpoollal megnyerte a BL-t és a klubvilágbajnokságot, alanyi jogon az Afrika legjobbjának járó díjat.

2020.05.08 23:22:52

Angol labdarúgás SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elegendő indok-e, hogy cirkusz kell a négy fal közé zárt, egyre fáradó népnek?