HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2006.11.14 11:30 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Chelsea: Sevcsenko nem megy vissza Milánóba

Andrij Sevcsenko nem kíván visszatérni az AC Milanhoz, noha az olasz klub elnöke, Silvio Belusconi a napokban erről tájékoztatta a sajtót. A Chelsea ukrán sztárja szerint a volt miniszterelnök szavaira hivatkozó cikkekben félreértelmezték a gondolatait.

HIRDETÉS
Gólöröm a Watford ellen
Reuters
Gólöröm a Watford ellen
„Kiragadták a mondataimat az eredeti szövegkörnyezetből” – jelentette ki az Aranylabda-szavazás 2004-es győztese.

Sevcsenko elárulta, hogy a múlt héten második gyermeke megszületése után beszélt Silvio Berlusconival, s akkor tréfás formában került szóba a visszatérése, s ezt maga a politikus is elismerte.

Drogba és Seva köszönti az ukrán sztár pénteken született fiát, Christiant
Drogba és Seva köszönti az ukrán sztár pénteken született fiát, Christiant
„Többen voltunk a telefon közelében, s hirtelen egyszerre énekelni kezdtünk: Seva gyere vissza, gyere vissza hozzánk! Erre azt válaszolta: nagy örömmel tenném” – mondta az AC Milan első számú vezetője.

A témában megszólalt a milánói klub alelnöke, Adriano Galliani is, aki szintén kizárta Sevcsenko visszaigazolásának lehetőségét. Sőt, részben meg is fedte „főnökét”, amiért a napokban nem nyilatkozott körültekintően.

„"Seva EU-n kívüli játékos, az ő pótlására pedig a szintén EU-n kívüli brazil Ricardo Oliveirát vettük meg, azaz jelenleg nincs szabad helyünk a számára. Az Elnök Úr túlságosan előre gondolkodott a vágyai megfogalmazásában. Elfelejtette, hogy Seva a Chelsea játékosa, s milliókat fizettek érte. Andrij életre szóló döntést hozott" – jelentette ki Galliani.

A 30 éves ukrán csatárfenomén 1999 és 2006 között szerepelt az AC Milanban: 296 mérkőzésen 173-szor volt eredményes. Három évvel ezelőtt Bajnokok Ligáját nyert csapatával, a manchesteri döntő 11-es párbajában ő rúgta az utolsó, győzelmet jelentő gólt. Két évvel ezelőtt olasz bajnok, 2003-ban pedig Olasz Kupa-győztes lett. Idén nyáron 30 millió fontért került a Chelsea-hez, s hivatalos mérkőzéseken eddig öt alkalommal volt eredményes.

FŐSZEREPBEN: ANDRIJ SEVCSENKO

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS