Nemzetisport.hu nyomtatott 2006.05.22 15:23 Frissítve: 2011.10.31 02:42

Király Gábor iránt érdeklődik az Arsenal?

Valószínűnek tűnik, hogy Király Gábor elhagyja a Crystal Palace együttesét és az élvonalbeli Arsenalnál folytatja pályafutását. A magyar kapus mellett Andy Johnsont is szerződtetné Arséne Wenger.

Király Gábor Londonon belül válthat klubot
Király Gábor Londonon belül válthat klubot
Angol sajtóértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapata két játékost is szeretne szerződtetni a másodosztályú Crystal Palace-tól, ezek egyike Király Gábor, a magyar válogatott kapusa.

A clubcall.com című internetes oldal híre szerint Arséne Wenger, az Ágyúsok menedzsere szívesen látná a 30 éves hálóőrt a csapatában, mellette Andy Johnson szerződtetése van még kilátásban a Bajnokok Ligája-döntősnél.

NYERJEN A ZÁSZLÓKKAL!

Gyűjtse össze naponta a Labdarúgás rovatban meg- jelenő cikkek címét, melyekben egy Vb-csapat zászlóját találja!
Nyomja a CTRL C-t most!
JÁTSZOM! (klikk ide!)
Király Gábort az eddigi első számú hálóőr, Jens Lehmann mellé szerződtetné a francia szakvezető, ugyanis versenyhelyzetet szeretne teremteni az együttesen belül. A német kapus mellett a spanyol Manuel Almunia és az észt Mart Poom tagja még az Arsenal keretének.

Andy Johnsonnak ellenben több kérője is van, a Bolton, az Everton és a Wigan is bejelentkezett a gólerős, válogatottban is megfordult csatárért. A Bolton egyébként 8 millió fontot ajánlott fel a támadóért.

A Crystal Palace az idei másodosztályú bajnokságban szinte végig harcban volt a feljutásért, ám az osztályozók első párosításában kiesett az éppen feljutó Watford ellen. Királyt egyébként még egy évig köti szerződés a londoni együtteshez.
2020.02.21 12:19:50

Angol labdarúgás T. I.

A portugál szélső igazi elitklubhoz csatlakozott az Espanyol ellen szerzett triplájával.

2020.02.19 20:01:39

Angol labdarúgás H. D.

A West Ham United szinte semmilyen ellenállást nem tanúsított, két góllal nyert a címvédő.

2020.02.18 22:07:07

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „A mobil eszközök világában a nagy sportesemények az egyedüliek, amelyek ilyen magas nézettséget tudnak elérni, illetve egy időben, egyszerre tudnak eljutni több speciális célcsoporthoz is.”

2020.02.18 09:42:18

Angol labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

A Liverpool élt, a Man. City a jelek szerint csak visszaélt az UEFA pénzügyi fair play-szabályaival. Amit most látunk, csak a régen érő következmény.

2020.02.17 18:35:59

Angol labdarúgás B. L.

Két sérülés, Maguire kétes esete, két érvénytelenített találat, Mount kapufája. Nem a londoniak napja volt.