Videó: saját nyakláncával fojtogatták az NBA-sztárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.03. 23:38
null
Lánc, lánc, aranylánc (Fotó: tmz.com)
Steve Francisnek, az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) korábbi sztárjának nem megy túl jól a sora, amióta 2008-ban visszavonult. A káprázatos zsákolásairól és látványos cseleiről ismert játékosra rá sem lehet ismerni. A kilencéves NBA-pályafutása alatt keresett pénzének nagy részét elherdálta, tartozásokat halmozott fel, és ittasan okozott botrányai miatt rendre a nevetség tárgyává válik közösségi oldalakon. Legutóbb éppen a saját láncával fojtották meg majdnem egy rapkoncerten.

Az incidens egy Sauce Twinz koncerten történt Houstonban. Francis a színpadon állt a két rapper mellett, amikor verekedés tört ki a pódiumon. Kihasználva az alkalmat, egy férfi megragadta az NBA-sztár nyakláncát. Francis szerencsétlenségére túl jó ékszer lógott a nyakában: a lánc nem szakadt el, így a támadó földre rántotta és majdnem megfojtotta a 38 éves Francist. Az elkövető ezután sem hátrált, Francis mellkasába taposva próbálta megszerezni a nyakdíszt. Sikeresen.

A TMZ értesülései szerint Francis nem szenvedett súlyosabb sérülést, a rendőrséget pedig nem hívták ki a helyszínre.

Nem ez az első esett, hogy a torkán ragadták volna a háromszoros All Star-játékost, 2013-ban a már szintén visszavonult Stephen Jackson fojtogatta őt egy éjszakai klubban.



Amikor éppen nem fojtogatják, akkor magányosan álldogál egy szórakozóhely táncparkettjének közepén, és szomorú arccal önt pezsgőt a saját fejére.

A Houston Rockets, az Orlando Magic és a New York Knicks korábbi játékosáról manapság kevesen mondanák meg, hogy egykor az NBA-ben szerepelt.

Steve Francis (balra) igyekszik elrejteni a nyakláncait - nem mindig sikerül neki
Steve Francis (balra) igyekszik elrejteni a nyakláncait - nem mindig sikerül neki
Karrierje végén Kínában vezetett le
Karrierje végén Kínában vezetett le
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik