Videó: óriási méhraj miatt állt a játék San Diegóban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.03. 17:22
28 percig állt a Miami Marlins és a San Diego Padres tengerentúli profi baseball-ligában (MLB) vívott mérkőzése vasárnap, mert egy méhraj birtokba vette a kaliforniai csapat kispadja közelében elhelyezett mikrofont, valamint a Petco Park légterét is.

A Miami Herald tudósítása szerint a méhek a harmadik inningben, a Marlins 3–0-s vezetésénél érkeztek, a helyiek rovarirtót vetettek be, a 28 perces csúszás után folytatódhatott a mérkőzés.

A Padres közlése szerint ez volt a második méhek által okozott csúszás a stadionjukban, az első 2009 júliusában, a Houston Astros elleni találkozón történt – akkor 52 percig állt a játék. Az MLB-ben ez az idénybeli második ilyen jellegű intermezzo, májusban a Cincinnati Reds–San Francisco Giants meccsen 18 percig pihentek a csapatok a rovarok miatt. Miami Herald tudósítása szerint a méhek a harmadik inningben, a Marlins 3–0-s vezetésénél érkeztek, a helyiek rovarirtót vetettek be, a 28 perces csúszás után folytatódhatott a mérkőzés.

A Padres közlése szerint ez volt a második méhek által okozott csúszás a stadionjukban, az első 2009 júliusában, a Houston Astros elleni találkozón történt – akkor 52 percig állt a játék. Az MLB-ben ez az idénybeli második ilyen jellegű intermezzo, májusban a Cincinnati Reds–San Francisco Giants meccsen 18 percig pihentek a csapatok a rovarok miatt.

A ritka közjátékkal tarkított mérkőzést 9–3-ra a Miami nyerte.

CBS News on Twitter

Swarm of bees delays MLB game in San Diego https://t.co/WZYpOKHmYa


 

 

San Diego Padres on Twitter

According to all known laws of aviation, there is no way a bee should be able to fly. Its wings are too small to get its fat little body off the ground. The bee, of course, flies anyway, because bees don't care what humans think is impossible. https://t.co/qP9Kcdml3X




 

FOX Sports Florida on Twitter

Beware of the bees. There's been a bee delay on the field, the second of this season throughout the @MLB. #JuntosMiami #MLB https://t.co/I3r8OOpydn



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik