Videó: beköltöztünk egy éjszakára a Sport Tv-be, ez lett belőle!

KŐFALVI DÁNIEL, SZABÓKY ZSOLTKŐFALVI DÁNIEL, SZABÓKY ZSOLT
Vágólapra másolva!
2022.06.08. 17:58
Az NBA döntőjének második mérkőzése előtt eddig nem látott közös projektbe fogott a Nemzeti Sport és a Sport Tv. Egy éjszakára beköltöztünk a sportcsatorna stúdiójába Méhes Gábor, Tőrös Balázs és a kommentátorként debütáló Szabó Máté mellé, hogy megmutassuk a sportrajongóknak, hol és hogyan és készül egy ilyen közvetítés. Lopott díszlet, műanyag bajnoki gyűrűk, német Kobe Bryant, cseh Formula–1-es autó: mutatjuk, mi lett belőle!



Vasárnapról hétfő éjszakára, a Golden State Warriors–Boston Celtics NBA-döntő második meccsére voltunk hivatalos a Sport Tv stúdiójába, ahol Tőrös Balázs, Méhes Gábor és Szabó Máté láttak minket vendégül.


Vasárnapról hétfő éjszakára, a Golden State Warriors–Boston Celtics NBA-döntő második meccsére voltunk hivatalos a Sport Tv stúdiójába, ahol Tőrös Balázs, Méhes Gábor és Szabó Máté láttak minket vendégül.

A hajnali egy óra körüli érkezésünk után Tőrös Balázs vezetett minket körben a Sport Tv stúdiójában. De csak halkan, mert Méhes Gábor itt még az egyik irodában próbálta kipihenni a női kézilabda final four közvetítését...

„Akinek nincs még elalvós vagy elalvás közeli sztorija a Sport Tv-nél, az rosszul végzi a munkáját” – kezdte a hajnali kávéfőzés közben Tőrös Balázs, a Sport Tv NBA-szakértője, majd jöhetett a videóban is látható körbevezetés, ahol többek közt az is kiderült, miért áll egy óriási Formula–1-es autó a stúdió közepén.

Amikor felrobban a stúdió

Végünk! Ezt hallani kell!

Posted by Nemzeti Sport Online on Sunday, June 5, 2022


„Olyan két-három óra alatt végzek egy meccsre való felkészüléssel, de a döntő alatt ez még rövidebb. Mert a döntő alatt nincs más, amivel tudnék foglalkozni.
Elolvasom az összes interjút, az összes tweetet, és megvagyok”
– beszélt már a kommentátori munkájáról Tőrös Balázs.

„Mi inkább azt a stílust próbáljuk követni, amit Shaquille O'Neal és Charles Barkley csinál az Egyesült Államokban. Ha valaki bekapcsolódik ebbe, és csak a klasszikus kommentátori stílushoz van szokva, lehet, azt mondja, ez olyan, mint egy kocsma. De több száz közös meccs van a kommentátorokkal a hátunk mögött, és nekünk ez már olyan, mintha barátokkal ülnénk le meccset nézni.”


Búcsú a Sport Tv-nél

Nekünk óriási élmény volt, reméljük, azoknak is, akik követtek minket ebben a pár órában!

Köszönjük, Sport TV, még jövünk jó néhány videóval a következő napokban!

Posted by Nemzeti Sport Online on Sunday, June 5, 2022

A mérkőzést pedig végül a Golden State Warriors nyerte meglepően simán, így 1–1-es állásról folytatódik szerda éjjel a bajnoki finálé.

A NAGYDÖNTŐ TELJES PROGRAMJA
Június 3., 2.30: Golden State Warriors–Boston Celtics 108–120
Június 6., 2.00: Golden State Warriors–Boston Celtics 107–88
Június 9., 3.00: Boston Celtics–Golden State Warriors (Tv: Sport 1/Sport 2)
Június 11., 3.00: Boston Celtics–Golden State Warriors (Tv: Sport1/Sport 2)
Június 14., 3.00: Golden State Warriors–Boston Celtics (Tv: Sport1/Sport 2)
Június 17., 3.00: Boston Celtics–Golden State Warriors (ha szükséges) (Tv: Sport1/Sport 2)
Június 20., 2.00: Golden State Warriors–Boston Celtics (ha szükséges) (Tv: Sport1/Sport 2)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik