Videó: a Beatles slágerével győzködték a szurkolók a bírót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.02. 22:07
Páratlan kreativitásról tettek tanúbizonyságot az NHL-ben szereplő Nashville fanatikusai. A Buffalo Sabres elleni hazai meccsen ugyanis 3–3-as állásnál a Predators gólt szerzett, a játékvezetők azonban a vendégek kérésére videós segítséget vettek igénybe, hogy megállapíthassák, érvényes-e a találat. Erre reagáltak a szurkolók is…

A Nashville-rajongók a visszanézés során előkapták a telefonjukat, bekapcsolták az elemlámpa-funkciót, és miközben így világítottak, a Beatles népszerű slágerét, a Let It Be-t énekelték, húszezren egyszerre… Magyarul a dal címe körülbelül annyit tesz: „legyen”, ezzel győzködték a bírókat arról, hogy adják meg a gólt – egyébként nem ezen a mérkőzésen bevetve ezt először.

 

@predsnhl fans started singing #TheBeatles "Let It Be" with their cellphone lights turned on after the @buffalosabres challenged a goal for goaltender interference. . #Preds #Smashville #Nashville #Sabres . (Via Fox Sports Tennessee)

24.7k Likes, 687 Comments - TSN (@tsn_official) on Instagram: "@predsnhl fans started singing #TheBeatles "Let It Be" with their cellphone lights turned on after..."



 

Bár a játékvezetők végül megadták a találatot, összességében az éneklés nem hozott szerencsét: a Sabres nyerte meg a meccset 7–4-re.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik