NHL: tovább menetel az Anaheim, ismét nyert a Buffalo

Vágólapra másolva!
2015.04.02. 07:29
null
Az Anaheim könnyedén győzte le az Edmontont (Fotó: Action Images)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján ismét nyert a Nyugati főcsoport listavezetője, az Anaheim, ezzel már negyedik győzelmét aratta zsinórban. Szintén felülmúlta ellenfelét a Buffalo Sabres, a Keleti főcsoport sereghajtója, amely egymás után második alkalommal nyert.

Az Edmonton Oilers elleni magabiztos sikerével zsinórban harmadszor nyerte meg Csendes-óceániai divíziót a liga legjobb mérlegű csapata, az Anaheim, így még van esélye az alapszakasz során legtöbb pontot szerző csapatnak járó Elnöki trófea megszerzésére – igaz, ehhez a New York Rangers „segítségére” is szüksége lenne. A Ducks négy egységgel előzi meg a Rangerst és a Nashville Predatorst, de előbbi hárommal, utóbbi egy meccsel játszott kevesebbet.

A San Jose Sharks kiütötte a Colorado Avalanche-et, így még halvány esélye maradt az utolsó playoffot érő hely elérésére a Nyugati főcsoportban.

Hiába szerezte meg 300. találatát Sidney Crosby, a Pittsburgh Penguins hazai pályán botlott a rájátszásról lemaradó Philadelphia Flyers ellen. A Keleti főcsoport másik mérkőzésén jól kezdett a Buffalo, de a Toronto Maple Leafs Matt Ellis és Matt Maulson vezetésével fordított a Sabres ellen.

NHL, ALAPSZAKASZ
Buffalo Sabres
–Toronto Maple Leafs 4–3
Pittsburgh Penguins–Philadelphia Flyers 1–4
Anaheim Ducks–Edmonton Oilers 5–1
San Jose Sharks–Colorado Avelanche 5–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik