NHL: tizenhárom gólos meccset nyert meg a Tampa Bay

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.10.31. 07:42
A Tampa Bay Lightning 6–6-os rendes játékidő után, hosszabbításban szerzett góllal nyert a sereghajtó New Jersey Devils otthonában az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) szerdai játéknapján.

A hazaiak már a 2. percben vezettek, ám a Tampa még az első szünet előtt fordított. Két harmadot követően viszont a Devilsnél volt az előny, sőt, a 42. percben 5–3-ra elhúzott. A Lightning belelendült, és három perccel a lefújás előtt 6–5-re vezetett, de nyolc másodperccel a vége előtt egyenlített a New Jersey. Azonban a hirtelen halálban, 1:16 perc után Tyler Johnson betalált, így a vendégek győztek a fordulatos összecsapáson.

A vendégektől Johnson mellett Brayden Point és a cseh Ondrej Palat, a hazaiaktól pedig a mesterhármast ütő Kyle Palmieri, valamint a három gólpasszos Wayne Simmonds ért el három-három pontot.

A Vancouver Canucks elsősorban a mesterhármasa mellett egy találatot előkészítő Brock Boeser révén verte 5–3-ra a Los Angeles Kingst, míg a Florida Panthers úgy diadalmaskodott Denverben, a Colorado Avalanche otthonában, hogy Jonathan Huberdeau másfél perccel a vége előtt egyenlített, majd a ráadás 29. másodpercében is eredményes volt.

NHL, ALAPSZAKASZ
New Jersey Devils–Tampa Bay Lightning 6–7 – hosszabbítás után
Columbus Blue Jackets–Edmonton Oilers 1–4
St. Louis Blues
–Minnesota Wild 2–1
Arizona Coyotes–Montreal Canadiens 1–5
Colorado Avalanche–Florida Panthers 3–4 – hosszabbítás után
Los Angeles Kings–Vancouver Canucks 3–5

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik