NHL: őrület! Két gól esett két másodperc alatt

Vágólapra másolva!
2016.01.06. 07:05
null
A Philadelphia is legyőzte a túrát záró Montrealt (Fotó: Reuters)
A Florida Panthers 5–1-re nyert a Buffalo Sabres otthonában kedden, és így sorozatban tizedszer győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) keddi játéknapján.

A Minnesota Wild úgy diadalmaskodott 4–2-re Columbusban, hogy Zach Parise mesterhármast ütött. A találkozó utolsó percében két gól esett 2 másodperc alatt, ami NHL-csúcsbeállítás. A hazai Blue Jackets Boone Jenner révén 59:44-nél szépített, majd lehozta a kapusát az egyenlítés reményében, azonban közvetlenül a bedobás után, a félpályáról Mikael Granlund az üres kapuba lőtt.


Ezt megelőzően 1987. december 19-én született két találat ilyen rövid idő alatt. Akkor a bostoni Ken Linseman góljára két másodperc múlva válaszolt a St. Louis-i Doug Gilmour.

A Washington Capitals – miután győzött Bostonban és a Dallas Stars kikapott a New York Rangers vendégeként – a tabella élére ugrott. A hetekkel ezelőtt keleti elsőként nyolcmeccses túrára induló Montreal a nagy kirándulás utolsó meccsén a hatodikat vesztette el a nyolcból, ezzel pedig már csak a hatodik a főcsoportjában.

NHL, ALAPSZAKASZ
Boston Bruins–Washington Capitals 2–3
Buffalo Sabres–Florida Panthers 1–5
Columbus Blue Jackets–Minnesota Wild 2–4
New York Rangers–Dallas Stars 6–2
Pittsburgh Penguins–Chicago Blackhawks 2–3 – hosszabbítás után
Philadelphia Flyers–Montreal Canadiens 4–3
Nashville Predators–Winnipeg Jets 1–4
Calgary Flames–Tampa Bay Lightning 3–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik