NHL: meglepetések - kikapott a Montreal és a Pittsburgh is

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.29. 10:21
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Keleti főcsoport első két helyezettje, a Pittsburgh Penguins és a Montreal Canadiens is kikapott.

A Keleti főcsoport utolsó előtti helyezettje, a Buffalo Sabres fogadta a listavezető Montrealt. Az 1–0-s első harmadot gól nélküli második, majd 1–1-es harmadik követte, így nagy meglepetésre nyertek a hazaiak.Buffalo Sabres fogadta a listavezető Montrealt. Az 1–0-s első harmadot gól nélküli második, majd 1–1-es harmadik követte, így nagy meglepetésre nyertek a hazaiak.

Nem ez volt a játéknap egyetlen váratlan végeredménye, a Pittsburgh a Buffalónál csak egy hellyel jobban álló Carolina Hurricanest látta vendégül, ám a vendégek a harmadik harmadot 2–0-ra, a mérkőzést pedig 4–2-re megnyerték.

A Nyugati főcsoportot vezető Vancouver Canucks 5–0-ra kiütötte idegenben a keleti sereghajtó Columbus Blue Jacketset. A Boston Bruins csak hosszabbításban tudta legyőzni a Winnipeg Jetset, a Detroit Red Wings pedig csak szétlövéssel a New Jersey Devilst.

Az Edmonton Oilers kilencedik meccsét is elvesztette zsinórban, most a St. Louis Blues örülhetett ellene. Hosszabbításban nyert a Minnesota Wild is a Dallas Stars otthonában, míg a Florida Panthers a harmadik játékrészben fordítva verte meg az Ottawa Senatorst.

NHL, ALAPSZAKASZ
Philadelphia Flyers–New York Rangers 0–3
Anaheim Ducks–Chicago Blackhawks 1–4
Washington Capitals–New York Islanders 5–2
Buffalo Sabres–Montreal Canadiens 2–1
Pittsburgh Penguins–Carolina Hurricanes 2–4
Boston Bruins–Winnipeg Jets 2–1 – hosszabbítás után
New Jersey Devils–Detroit Red Wings 4–5 – szétlövéssel
St. Louis Blues–Edmonton Oilers 4–3 – hosszabbítás után
Dallas Stars–Minnesota Wild 4–5 – hosszabbítás után
Florida Panthers–Ottawa Senatorst 3–2
Columbus Blue Jackets–Vancouver Canucks 0–5

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik