NHL: lekörözték az északír hőst, 11 óra alatt két meccs, 2200 km!

NSO / MTINSO / MTI
Vágólapra másolva!
2014.11.20. 13:53
Tizenegy óra leforgása alatt két profi mérkőzésen is pályára lépett Rocco Grimaldi jégkorongozó, miközben 2200 kilométert utazott.

Amint arról beszámoltunk, Roy Carroll, az angol harmadik ligás Notts County és az északír labdarúgó-válogatott kapusa elképesztő napokon van túl: előbb a Románia elleni Eb-selejtezőn védett Bukarestben, majd másnap délután már Coventryben vezette győzelemre a klubcsapatát. Közte aludt három órát, és maga vezetett a stadionba, hogy odaérjen a bajnokira. Amint arról beszámoltunk, Roy Carroll, az angol harmadik ligás Notts County és az északír labdarúgó-válogatott kapusa elképesztő napokon van túl: előbb a Románia elleni Eb-selejtezőn védett Bukarestben, majd másnap délután már Coventryben vezette győzelemre a klubcsapatát. Közte aludt három órát, és maga vezetett a stadionba, hogy odaérjen a bajnokira.

Az északír hőst most lekörözték! A The Hockey News című szaklap beszámolója szerint a 21 éves Rocco Grimaldi 11 óra alatt két meccsen játszott.

Az jégkorongozó előbb az észak-amerikai profiliga (NHL) tartalékbajnokságában játszott az NHL-es Florida Panthers kötelékéhez tartozó San Antonio Rampage színeiben.

A mérkőzés helyi idő szerint kedd délelőtt fél 11-kor kezdődött az úgynevezett Cool School napon, amikor is iskolák számára rendeznek tétre menő meccset, és javarészt tanulók foglalnak helyet a lelátón.

Közben kiderült, hogy a Florida orosz légiósa, Alekszandr Barkov betegség miatt nem tudja vállalni a Los Angeles Kings otthonában aznap este rendezett NHL-es találkozót, így Grimaldi a San Antonió-i meccs harmadik harmadában távozott, repülőre szállt, majd jégre lépett a Panthers színeiben.

Grimaldi egyik találkozón sem szerzett pontot, viszont nem mindennapi utazásával – ahogy a lap megjegyzi – sporttörténelmet írt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik