NHL: hosszabbításban nyert az Arizona és a Vancouver

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2018.11.03. 08:10
null
Boeser volt a Canucks vezére (Fotó: CanucksPlace)<br />
A hazai pályán szereplő Arizona Coyotes és Vancouver Canucks is hosszabbításban győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) pénteki játéknapján. A Winnipeg Jets és a Florida Panthers ismét Helsinkiben csapott össze, ezúttal a Panthers győzött 4–2-re.

 

A Vancouver újabb győzelme után a 2. helyen áll a Nyugati főcsoportban. A Canucks drámai meccsen verte meg a Colorado Avalanche-t 7–6-ra, hiszen a vendégek háromszor is vezettek, 4–3-ra, 5–4-re és 6–5-re. A vancouveri siker fő letéteményese a két gólt és két asszisztot jegyző Brock Boeser volt, míg a győztes gólt Derrick Pouliot lőtte a hosszabbításban.

Az Arizona az első harmadban már 3–0-ra vezetett a Carolina ellen, de a vendégek a harmadik harmadban egyenlíteni tudtak, a ráadásban Michael Grabner viszont a Coyotes javára döntötte el a találkozót.

A finnországi Helsinkiben a legutóbbi, 4–2-es Jets-siker után most a Panthers győzött 4–2-re a Winnipeg ellen a két csapat európai turnéján. A Panthersben Jevgenyij Dadanov és Keith Yandle is gól, gólpasszal járult hozzá a sikerhez, Jonathan Huberdeau pedig két asszisszttal.

NHL
ALAPSZAKASZ
Arizona Coyotes
–Carolina Hurricanes 4–3 – hosszabbítás után
Vancouver Canucks–Colorado Avalanche 7–6 – hosszabbítás után
Helsinkiben játszották:
Winnipeg Jets–Florida Panthers 2–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik