NHL: divíziónként egy helyszínen fejeznék be az idényt

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.04.22. 11:28
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) nem egyetlen helyszínen, hanem divíziónként egy városban, azaz összesen négy helyen fejezné be a koronavírus-járvány miatt félbeszakadt idényt júliustól.

A játékosok érdekvédelmi szervezetének még jóvá kell hagynia a tervezetet, amely szerint minden helyszínen naponta három meccset bonyolítanának le.

Az értesülés szerint a kanadai Edmonton, a Minnesota állambeli Saint Paul és az észak-karolinai Raleigh esélyes a rendezésre, az atlanti csoportnak azonban még nincs megjósolható helyszíne.

Az NHL küzdelmeit március 12-én függesztették fel, a csapatoknak még 11-14 meccsük van hátra az együttesenként 82 találkozót magában foglaló alapszakaszból, amely eredetileg április 4-én fejeződött volna be. A liga legutóbbi halasztása április végéig szól.

A Florida Panthers elnöke, Matt Caldwell szerdán annyit árult el újságíróknak, hogy a tervezett rajt júliusban lenne. A mérkőzéseket négy vagy öt semleges helyszínen rendeznék limitált nézőszámmal vagy zárt kapuk mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik