NHL: Crosby vezette győzelemre a Pittsburghöt, nyert a Detroit

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.25. 06:54
null
Marc-André Fleury 27 védéssel ünnepelte NHL-es pályafutása 300. sikerét (Fotó: Reuters)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a Pittsburgh Penguins hosszabbítás után 3–2-re megverte a Boston Bruinst. A Pingvineknél Jevgenyij Malkin duplázott, míg Sidney Crosby gólt ütött és két asszisztot jegyzett. A Detroit Red Wings sikeréhez Stephen Weiss, a Minnesotáéhoz Jason Zucker járult hozzá két találattal.

 

Pályafutása 300. győzelmét aratta Marc-André Fleury, a Pittsburgh Penguins kapusa. Az olimpiai bajnok kanadai játékos csapata Jevgenyij Malkin és Sidney Crosby vezérletével 3–2-re legyőzte idegenben a Boston Bruinst, amely a második harmadik elején kevesebb mint fél perc leforgása alatt két gólt szerzett. A győztes találatot az orosz klasszis a ráadás 32. másodpercében ütötte.

A Detroit Red Wings játékosa, Stephen Weiss bő négy percen belül több gólig jutott, mint az ezt megelőző tizenhárom hónapban összesen – a duplázó hokis vezette Vörös Szárnyak 4–3-as győzelmet arattak a későn ébredő Ottawa ellen. A Detroit a legutóbbi négy meccséből hármat megnyert, a Senators ugyanennyit elveszített.

Hiába Steve Mason 46 védése, a Philadelphia Flyers szétlövésben kikapott a sorozatban negyedik győzelmét elkönyvelő New York Islanderstől, míg a Minnesota Wild Jason Zucker két góljának is köszönhetően verte meg hárommal a Florida Pantherst.

NHL, ALAPSZAKASZ
Boston Bruins–Pittsburgh Penguins 2–3 – hosszabbítás után
New York Islanders
–Philadelphia Flyers 1–0 – szétlövéssel
Detroit Red Wings
–Ottawa Senators 4–3
Florida Panthers–Minnesota Wild 1–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik