NHL: az Islanders kiütötte a Rangerst a New York-i derbin

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.14. 09:25
null
Az Islanders a legutóbbi hét összecsapásukból hatszor legyőzte a Rangerst (Fotó: Twitter, archív)
A New York Islanders idegenben 7–2-re kiütötte a New York Rangerst az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszának legutóbbi játéknapján.

 

Az Islandersben az újonc Mathew Barzal két gólt és három gólpasszt, vagyis öt pontot ért el, amire NHL-es pályafutása során másodszor volt példa. A négy asszisztot jegyző Jordan Eberle, valamint a két góllal és egy gólpasszal záró Anthony Beauvillier szintén nagy szerepet vállalt a vendégek sikerében.

A Pittsburgh Penguins Jevgenyij Malkin vezérletével 4–1-re megverte a Detroit Red Wingset. Az orosz klasszis két gólt ütött és kettőt előkészített. A San Jose Sharks és az Arizona Coyotes összecsapásán az első harmadban hat találat esett (3–3), az adok-kapokból végül a házigazdák jöttek ki jobban, akik Joonas Donskoi góljával 59:44-nél harcolták ki a hosszabbítást (6–5).

Megszakadt a Vegas Golden Knights hétmeccses hazai győzelmi sorozata, a Nyugati főcsoport éllovasát az Edmonton Oilers múlta felül hosszabbításban (2–3).

Az Anaheim Ducksban Ondrej Kase két gólt és egy asszisztot jegyzett a Los Angeles Kings elleni siker során (4–2), míg a New Jersey Devils a Philadelphia Flyerstől szenvedte el egymást követő hatodik vereségét (3–5).

NHL, ALAPSZAKASZ
New York Rangers–New York Islanders 2–7
Pittsburgh Penguins–Detroit Red Wings 4–1
Minnesota Wild–Winnipeg Jets 4–1
Montreal Canadiens–Boston Bruins 3–4 – szétlövéssel
New Jersey Devils–Philadelphia Flyers 3–5
Dallas Stars–Colorado Avalanche 1–4
Vegas Golden Knights–Edmonton Oilers 2–3 – hosszabbítás után
Los Angeles Kings–Anaheim Ducks 2–4
San Jose Sharks–Arizona Coyotes 6–5 – h. u.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik