NHL: a Detroit Washingtonban, a Nashville Edmontonban nyert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.30. 06:40
null
Munkában Pekka Rinne, a Nashville Predators finn kapusa (Fotó: Reuters)
A Detroit Red Wings Washingtonban, a Nashville Predators pedig Edmontonban győzött az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.

 

Washington Capitals–Detroit Red Wings

Az első harmadban nem született gól. A másodikban beindultak a csapatok, Gustav Nyquist a Detroitnak szerzett vezetést, erre Jevgenyij Kuznyecov válaszolt emberelőnyből, majd a játékrész utolsó percében Troy Brouwer góljával 2–1-re átvette a vezetést a Washington. A harmadik harmadban aztán fordított a Red Wings, Justin Abdelkader kétszer, Pavel Dacjuk egyszer volt eredményes, és 3–0-s rohamával végül 4–2-re győzött a vendég Detroit.

Alekszandr Ovecskin ezúttal sem szerzett pontot, ami azt jelenti, hogy az orosz támadó sorozatban az ötödik mérkőzésén maradt pont nélkül – ez NHL-es karrierje során a leghosszabb pont nélküli széria.

Edmonton Oilers–Nashville Predators

Megszakadt az Edmonton négymérkőzéses győzelmi menetelése, miután otthon sima 4–1-es vereséget szenvedett a Nashville-től.

Gól nélküli első harmad után a másodikban Craig Smith és Taylor Beck találatával 2–0-ra vezetett a Predators. Az utolsó játékrészben Shea Weber ütötte csapata harmadik gólját, amire Taylor Hall ugyan válaszolt, néhány percre rá azonban Craig Smith volt ismét eredményes, és második góljával kialakult a 4–1-es végeredmény.

A meccs hőse a duplázó Smith lett.

NHL, ALAPSZAKASZ
Washington Capitals–Detroit Red Wings 2–4
Edmonton Oilers–Nashville Predators 1–4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik