NHL: 8/7 - a New York Islanders a Pittsburghöt is legyőzte

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.22. 09:31
null
Kyle Okposo győztes gólja a szétlövés során (Fotó: Action Images)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokságban (NHL) a remek formában lévő New York Islanders szétlövés után legyőzte a Pittsburgh Penguinst, ezzel elmúlt nyolc meccséből hetet megnyert Jack Capuano csapata.

A játéknap rangadóján a 3–3-as rendes játékidőt követően Kyle Okposo szerezte a szétlövés során a mérkőzést eldöntő gólt, miután Marc-André Fleury mellett a betalált. A kapus így nem tudta megnyerni pályafutása 300. NHL-találkozóját, csapata, a Pittsburgh három győztes mérkőzés után szenvedett vereséget.

A Columbus Blue Jackets otthonában a Boston Bruins is szétlövés után nyert. Az első harmadot 2–0-ra nyerték meg a hazaiak, a második játékrészben nem született gól, a harmadban pedig 3–1-re a vendégek győztek. A szétlövés egyetlen találatát a hetedik körben Alekszandr Hohlacsov szerezte. A Boston zsinórban harmadszor nyert, míg a Columbus egymás utáni második vereségét szenvedte el.

A játéknap egyetlen rendes játékidőben eldőlt találkozója az Edmonton Oilers–New Jersey Devils volt, amelyet a vendégek 2–0-ra megnyertek. A mérkőzés hőse a 29 lövést hárító kapus, Cory Schneider lett, aki egymás után huszadszor volt kezdő, ezzel megdöntötte Martin Brodeur 2001–2002-es szezonban felállított 19-es rekordját.

A Buffalo Sabres–New York Rangers mérkőzést elhalasztották, újrajátszás 2015. február 20-án lesz.

JÉGKORONG, NHL
ALAPSZAKASZ

Columbus Blue Jackets–Boston Bruins 3–4 – szétlövéssel
Pittsburgh Penguins–New York Islanders 4–5 – szétlövéssel
Edmonton Oilers–New Jersey Devils 0–2 – szétlövéssel
Buffalo Sabres–New York Rangers – elhalasztva

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik