NFL: kiengedték a börtönből a feleségére bérgyilkost küldő exjátékost

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.06. 19:35
Rae Carruth októberben 17 év után szabadult a börtönből. Ő volt az a korábbi Carolina Panthers-játékos, aki 1999-ben bérgyilkossal akarta megöletni állapotos kedvesét.

Egy novemberi napon Carruth moziba hívta Cherica Adamset, majd a film után mindketten a saját autójukba szálltak. Később egy BMW a nő mellé hajtott, és a járműben ülők több lövést is leadtak a hölgyre. Adamsnek szerencséje volt, annyi erő még volt benne, hogy tárcsázza a segélyhívót.

A 24 éves nő súlyos sérüléseket szenvedett, a csecsemő császármetszéssel, agykárosodással és mozgásfogyatékossággal jött világra. Néhány héttel később Adams belehalt a sérüléseibe, a gyermeknek a nagyszülei lettek a hivatalos gyámjai.

A Carolina korábbi elkapója nem szerette volna megtartani a babát, ez vezetett a gyilkosságig. Hiába próbálta rábeszélni párját az abortuszra, az nem egyezett bele. Korábban Carruthnek volt egy szintén állapotos barátnője, akit állítólag meg is fenyegetett, hogy ha nem veteti el a magzatot, megöleti. Az a lány elvetette...

Az akkor 25 éves Carruth bujkálni kezdett az eset után, de 1999 decemberében megtalálták, a gyilkosság vádját ejtették, 2001-ben végül 18 évre ítélték el.

A Panthers nemrég úgy kedveskedett Carruth azóta felnövő gyermekének, a 19. életévét hamarosan betöltő srácnak, hogy meghívta a Baltimore Ravens elleni október 28-i mérkőzésre.

Carolina Panthers on Twitter

David Tepper, Eric Reid and Ryan Kalil meet Chancellor pregame #KeepPounding https://t.co/ePL8JFquRo



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik