NFL: az év legbizarrabb letartóztatását „produkálta” a denveri

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.24. 14:23
null
Chad Kelly nevét már az egész világ ismeri (Fotó: Getty Images)
Letartóztatták Chad Kellyt, az NFL-ben szereplő Denver Broncos irányítóját, aki Coloradóban az éjszaka folyamán részegen nemes egyszerűséggel besétált egy idegen lakásba. A 24 esztendős irányító akár négyéves börtönbüntetést is kaphat.

 

Történetünk főszereplője, a Broncos által a 2017-as drafton az utolsó helyen kiválasztott Chad Kelly kedden alaposan felöntött a garatra, aminek a végeredménye az lett, hogy az irányító besétált egy teljesen idegen család kertjébe, ám nem állt meg ennyinél, kisvártatva a lakásba is „belátogatott”.

A rendőrségre beérkező jelentés szerint Kelly fogta magát, s az épp a nappaliban ülő hölgy – a családfő felesége – mellé letelepedett egy fotelbe, ahol aztán szomorúan motyogni kezdett, ám állapotából kifolyólag teljesen érthetetlen volt, hogy mit akar mondani.

Mivel a családfő igencsak meglepődött a kéretlenül beállító férfi láttán, a legközelebbi tárgyat megragadta (ami a beszámolók szerint történetesen a porszívócső volt), s azzal elkezdte nem túl erősen ütlegelni Kellyt, így próbálva kitessékelni őt a lakásból. Persze közben kihívták a rendőröket, akik letartóztatták az NFL-játékost, akit ha a bíróság bűnösnek talál, akkor akár négyéves börtönbüntetést is kaphat.

A Chad Kellyről készült rendőrségi fotó
A Chad Kellyről készült rendőrségi fotó

Mint nem sokkal később kiderült, a Broncos játékosai a közelben épp Halloween-bulit tartottak, amelyen ott volt Kelly is, aztán valahogy innen keveredett el egy idegen lakásba.

A Denver vezetősége nem meglepő módon nem volt elragadtatva Kelly produkciójától, azt egyelőre viszont még nem döntötték el, hogy mi legyen az irányítóval, de ha hinni lehet a híreknek, akkor vélhetően elküldik a csapattól Kellyt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik