NFL: a Rams továbbjutott, a Cardinals klasszisa súlyosan megsérült – videó

MTI/K. B., D. Á.MTI/K. B., D. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.18. 09:08
null
A Los Angeles Rams legyőzte az Arizona Cardinalst (Fotó: Getty Images)
Utolsóként a Los Angeles Rams jutott be a főcsoport-elődöntőből a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásába – írja az MTI.

Az úgynevezett wild card-forduló záró összecsapásán a Rams a csoportrivális Arizona Cardinalsszal találkozott, és kiváló védekezésével szinte az egész mérkőzésen ellehetetlenítette a vendégek sok futásra épülő támadójátékát.

Az Arizona játékosai a földön mindössze 61 yardot tudtak előre haladni, az irányító Kyler Murray kétszer is eladta a labdát, ezzel szemben a Los Angeles-iek futásokban (140 yard) és passzokban (235 yard) is hatékonyak voltak, ráadásul egyszer sem veszítették el a játékszert. Hazai oldalon Matthew Stafford irányító 202 yardig és 2 touchdown-átadásig jutott, és egyszer ő maga futott be a célterületre.

A harmadik negyed végén az arizonaiak klasszis safetyje, Budda Baker egy brutális ütközés után súlyosan megsérült, hordágyon kellett levinni.

A Rams és a Cardinals játékosai is percekig aggódva nézték a védő ápolását. A videón jól látszik, hogy Cam Akers és Baker sisakjai ütköztek, utóbbi pedig azonnal elvesztette az eszméletét.

AZ ÜTKÖZÉS VIDEÓN

Az egyébként is sérülésekkel bajlódó Cardinals az utolsó játékrészben sem tudta szorossá tenni a meccset, így a Rams jutott tovább – Matt Staffordék a nemzeti főcsoport elődöntőjében a címvédő Tampa Bay Buccaneershez látogatnak.

NFL
EREDMÉNY, RÁJÁTSZÁS, 1. FORDOLÓ
NFC

Los Angeles Rams–Arizona Cardinals 34–11
Vasárnap játszották
Tampa Bay Buccaneers–Philadelphia Eagles 31–15
Dallas Cowboys–San Francisco 49ers 17–23

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik