NBA: szívszaggató, így próbálja visszakönyörögni magát az elfeledett sztár

Vágólapra másolva!
2016.07.29. 18:40
A többek közt a Los Angeles Lakers és a Boston Celtics NBA-csapatánál is megforduló kosaras, Von Wafer élete nem úgy alakult, ahogy tervezte. Mára, 31 esztendősen már nincs esélye visszakerülni a legjobbak közé. De nem adja fel.

A fiatalon leginkább balhéiról – összeverekedett csapattársával az edzésen, nem jelent meg a tréningeken, összeveszett az edzőivel – ismert játékos jelenleg a Puerto Ricó-i Leones de Poncénál szerepel, ám visszavágyik az NBA-be.

Wafer könyörög egy újabb lehetőségért (Fotó: AFP)
Wafer könyörög egy újabb lehetőségért (Fotó: AFP)

A legjobbak közt legutóbb 2012-ben az Orlando Magicnél szereplő Wafer ígéri, megváltozott, és újra az NBA-ben akar játszani!

És ennek a Twitteren adott hangot, szívszaggató üzenetekkel.

„Bárcsak úgy gondolkodtam volna fiatalon, mint ma. A tehetség önmagában semmit sem ér. Most azokhoz a fiatalokhoz szólok, akik ezt olvassák. Kérlek, ne kövessétek a példámat, ne legyetek olyanok, mint én. Mindent elrontottam, itt ülök, és könyörgök egy újabb lehetőségért, ami talán sosem jön el. Nem érdekel, ki mit gondol rólam, megváltoztam, és bármit megtennék egy esélyért” – írta Wafer.



„Nem érdekel a pénz, ez arról szól, hogy helyre rakjam az életem, és megmutassam, Von Wafer nevét érdemes megjegyezni. Ha nem jelentkezik egyetlen NBA-csapat sem nálam, ajtóról ajtóra járom majd az együtteseket, és könyörögni fogok egyetlen apró lehetőségért” – írta ki 13 üzenetet számláló Twitter-vallomásában a kosaras.
Wafer (a jobb szélen) formájával nincs gond, annyi biztos (Fotó: Twitter)
Wafer (a jobb szélen) formájával nincs gond, annyi biztos (Fotó: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik