NBA: „Nőjetek fel!” – a Golden State MVP-je mindenkit kiosztott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.07. 11:08
Nem kímélte az újságírókat Kevin Durant, az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Golden State Warriors sztárja a San Antonio Spurs elleni győztes meccs utáni sajtótájékoztatón. A 2014-es MVP úgy fogalmazott: nem bízik az újságírókban, ezért nem nyilatkozott az elmúlt hetekben. A mintegy háromperces feszült kérdezz-felelek után kiviharzott a teremből.

„Csak hagyjanak minket játszani! Nőjenek fel! Mindennap itt vagyok, próbálok jól kosárlabdázni, a legjobb lenni, mi a baj ezzel? Ártottam valakinek? – így Kevin Durant, akit kérdőre vontak, miért nem nyilatkozik mostanában. – Ki vagy te, hogy mondjak bármit is neked? Ettől lennék jobb játékos? Nem hinném. Ahányszor mondok valamit, kiforgatják a szavaimat, nem is az jelenik meg a médiában, amit mondtam. Ha nem mondok semmit, akkor meg az a probléma?”„Csak hagyjanak minket játszani! Nőjenek fel! Mindennap itt vagyok, próbálok jól kosárlabdázni, a legjobb lenni, mi a baj ezzel? Ártottam valakinek? – így Kevin Durant, akit kérdőre vontak, miért nem nyilatkozik mostanában. – Ki vagy te, hogy mondjak bármit is neked? Ettől lennék jobb játékos? Nem hinném. Ahányszor mondok valamit, kiforgatják a szavaimat, nem is az jelenik meg a médiában, amit mondtam. Ha nem mondok semmit, akkor meg az a probléma?”

A hogy megy a csapatnak az utóbbi hetekben kérdésre már nem volt hajlandó válaszolni a Golden State-tel két bajnoki címet nyerő kiscsatár, letette a mikrofont és faképnél hagyta az újságírókat.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik