NBA: MVP-jelölt mondta le az All-Star-szereplést

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.12. 09:35
Anthony Davis, a New Orleans Pelicans magasembere és az MVP cím egyik legfőbb várományosa vállsérülés miatt hagyja ki az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) All-Star-gáláját. Helyére Dirk Nowitzkit, a Dallas Mavericks erőcsatárát jelölték ki.

„Hosszú gondolkodás után úgy döntöttem, nem veszek részt az idei All-Star-gálán –mondta Davis az NBA hivatalos honlapjának. – Hálás vagyok a rajongóknak, amiért a kezdő ötösbe szavaztak, nagyon sajnálom, hogy nem tudok pályára lépni. Csalódott vagyok, amiért nem játszhatok, de nagy örömmel várom, hogy részt vehessek a többi All-Star-eseményen, és az NBA legendás figuráival ünnepelhessem ezt a nagyszerű játékot. Mindenekelőtt azonban újra egészséges szeretnék lenni, hogy minél hamarabb csapattársaim mellett lehessek az All-Star-szünet után.”Davis az NBA hivatalos honlapjának. – Hálás vagyok a rajongóknak, amiért a kezdő ötösbe szavaztak, nagyon sajnálom, hogy nem tudok pályára lépni. Csalódott vagyok, amiért nem játszhatok, de nagy örömmel várom, hogy részt vehessek a többi All-Star-eseményen, és az NBA legendás figuráival ünnepelhessem ezt a nagyszerű játékot. Mindenekelőtt azonban újra egészséges szeretnék lenni, hogy minél hamarabb csapattársaim mellett lehessek az All-Star-szünet után.”

Tegnap beszámoltunk róla, hogy Kobe Bryant és Blake Griffin után Dwyane Wade sem szerepel a 64. All–Star-gálán, és szinte biztosra vehető, hogy Carmelo Anthonyt sem láthatjuk New Yorkban a magyar idő szerint hétfőn, hajnali 2.00-kor kezdődő show-n. Bryant és Griffin helyett Klay Thompson, a Golden State Warriors dobóhátvédje és James Harden, a Houston Rockets MVP-jelölt sztárja kezd a nyugati csapatban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik