NBA: kikapott az egyik legjobbját pihentető Orlando

ZSIVERA GÁBOR (KEZDŐ5.HU)ZSIVERA GÁBOR (KEZDŐ5.HU)
Vágólapra másolva!
2014.02.02. 23:23
Ma este egyetlen találkozót vívtak meg az észak-amerikai profi kosárlabdaligában, ahol a Super Bowl miatt volt ennyire rövid a program. Bostonban két keleti „tankolóművész" mérte össze tudását és a Magic egy ügyes húzással közelebb jutott céljához, azaz kikapott a Celtics vendégeként, míg a hazai szurkolókat mostanában sokszor cserben hagyó Rondóék egy kis elégtételben részesítették híveiket a sérülésből felépülő irányító messze legjobb idei meccsén. Jöjjenek a részletek!

Boston Celtics–Orlando Magic 96–89 Boston Celtics–Orlando Magic 96–89

Rajon Rondo kezd belejönni. A végig vezető Boston játékmestere 19 ponttal (11-ből 9 mezőnyből), 10 gólpasszal, 6 lepattanóval és 3 szerzett labdával zárt, mutatva valamit abból, amire képes volt ACL-szakadása előtt.

Jared Sullinger lesz a másik vezér? A Celtics fiatal centere 21 pontos, 12 lepattanós dupla duplával vitte hátán a hazaiakat a korábbi bostoni nagyember, Glen Davis (15 pont, 3 lepattanó) fémjelezte Magic ellen, míg az első opcióként nem igazán beváló Jeff Green (8 pont, 2 lepattanó, 5 gólpassz) újra beleszürkült a mezőnybe.

Okos volt az Orlando. A floridaiakat már csak két győzelem választotta el attól, hogy utolérjék a táblázaton a Stevens-legénységet, de ezt érthetően nem akarta megvalósulni látni a Magic vezetősége, így a régi, jól bevált módszerhez folyamodtak a vendégek: nem játszatták egyik legjobbjukat, Nelsont.

A Celtics legjobb dobói: Sullinger 21/3, Rondo 19/3, Bass 19
A Magic legjobb dobói: Afllalo 18/3, G. Davis 15/3, Vucsevics 14

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik