NBA: edzője szerint Bryant nem fejezi be a sérülés miatt

Vágólapra másolva!
2015.01.27. 10:35
Műtét vár Kobe Bryantre, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Los Angeles Lakers sztárjátékosára, akinek számára így minden bizonnyal véget ért a szezon. A klub tájékoztatása szerint a múlt héten vállsérülést szenvedő bedobót szerdán műtik meg, s felépülése várhatóan hónapokat vesz igénybe. 

„Kobe valószínűleg ebben az idényben már nem játszik – mondta Byron Scott vezetőedző, aki leszögezte, hogy szerinte ez még nem jelenti a 36 éves kosaras karrierjének végét. – Nem úgy ismerem őt, mint aki így akarja befejezni a pályafutását, egy sérülés miatt, erről inkább ő szeretne dönteni.” Byron Scott vezetőedző, aki leszögezte, hogy szerinte ez még nem jelenti a 36 éves kosaras karrierjének végét. – Nem úgy ismerem őt, mint aki így akarja befejezni a pályafutását, egy sérülés miatt, erről inkább ő szeretne dönteni.”

A Lakersszel ötszörös bajnok Bryantnek a New Orleans Pelicans elleni összecsapáson egy zsákolást követően elszakadt a rotátorköpenye (a vállízületet körülölelő négy lapos ín). Bryant szezonjának sorozatban harmadik alkalommal vethet véget súlyos sérülés: 2013 tavaszán a rájátszás előtt elszakadt az Achilles-ina, majd decemberben, visszatérése után néhány héttel térdcsonttörést szenvedett.

A liga történetének harmadik legeredményesebb játékosa ebben az idényben 35 meccsen játszott, s találkozónként átlagban 22.3 pontot, 5.7 lepattanót és 5.6 gólpasszt jegyzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik