NBA: a liga sztárjai bíznak Kobe Bryant felépülésében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.13. 13:45
Csapattársai mellett a rivális NBA-gárdák sztárjai is jókívánságukat fejezték ki Kobe Bryantnek, aki nagy valószínűség szerint Achilles-ín-szakadást szenvedett a Los Angeles Lakers–Golden State Warriors mérkőzésen, magyar idő szerint szombat hajnalban.

A Twitteren két lakerses klubtársa, Pau Gasol és Metta World Peace, valamint Chris Paul (Los Angeles Clipper), LeBron James (Miami Heat), Nicolas Batum (Portland Trail Blazers) és a szombat hajnali találkozón 47 pontot szerző Stephen Curry (Golden State) is megosztott egy rövid üzenetet Bryant sajnálatos sérülésével kapcsolatban.

Metta World Peace: „Kobe erősebben tér majd vissza!!! Már alig várom!! Tiszta munkamániás."
Pau Gasol: „Kemény pillanatok ezek Kobe sérülése miatt. Mielőbbi gyógyulást kívánok neki. Nincs kétségem afelől, hogy erősebb lesz visszatérésekor, mint valaha."
Chris Paul: „Imádkozunk a barátomért. Bízunk a gyors felépüléséen, az pedig nem kérdés, hogy ereje teljében tér vissza."
LeBron James: „A fenébe! Nagyon sajnálom Kobe-t. Ha van valaki, aki képes visszatérni egy ilyen sérülésből, az ő! A legjobbakat!"
Stephen Curry: „Rossz volt látni, hogy Kobe így hagyta el a pályát, remélem, jól van."
Nicolas Batum: „Csak most látom, hogy Kobe Achilles-ina valószínűleg elszakadt. Nem könnyű végignézni, hogy minden idők egyik legjobbjával ez történik..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik