NBA: a kanadai rapper újabb „ámokfutása”, beszólt a GSW-sztárnak

Vágólapra másolva!
2019.05.31. 10:50
Drake, a híres zenész, aki óriási Toronto Raptors-szurkoló, ezúttal sem bírta ki műsor nélkül, s a kanadaiak Golden State Warriors elleni nagydöntőjének első meccsén (118–109) Stephen Curryn trollkodott, de összeszólalkozott Draymond Greennel, a címvédő sztárjával is.

Drake-ről csütörtökön már írtunk bővebben: a 32 éves zenész szintén kanadaiként a Toronto legtöbb mérkőzését élőben tekinti meg, ám nem épp a kulturált buzdításáról híres, beszól az ellenfeleknek, kifigurázza őket, sőt, olykor olyan show-t rendez a pálya szélén, hogy a meccs helyett inkább rá irányul a figyelem.nem épp a kulturált buzdításáról híres, beszól az ellenfeleknek, kifigurázza őket, sőt, olykor olyan show-t rendez a pálya szélén, hogy a meccs helyett inkább rá irányul a figyelem.

Ez pedig a nagydöntő első mérkőzésén sem volt másképp, amit Drake egy kis trollkodással indított, és Dell Currynek, a GSW-s Stephen Currynek az édesapjának a meze volt rajta, aki 1999 és 2002 között épp a Raptorsnál játszott.

A találkozó végén aztán Drake összeszólalkozott a Warriors-sztár Draymond Greennel is. Az előadó állandó műsorát állítólag olyannyira kezdik unni az NBA-nél, hogy a liga illetékesei elbeszélgettek az énekessel, hogy fogja vissza magát, de szemmel láthatóan ennek nem lett túl nagy hatása – ezzel kapcsolatban egyébként egyre több fogadóirodánál lehet arra pénzt tenni, hogy Drake folytathatja-e az „ámokfutást”, netán a liga eltiltja, esetleg hivatalosan is figyelmezteti.



NBA-RÁJÁTSZÁS, 2018–2019, DÖNTŐ
Toronto Raptors–Golden State Warriors 118–109 (25–21, 34–28, 29–32, 30–28)
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása:
1–0.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik