NBA: „A dinoszauruszok az emberek háziállatai voltak”

Vágólapra másolva!
2018.03.20. 11:56
null
Jordan Clarksonnak érdekes gondolatai vannak (Fotó: sporthub.com)
Az NBA-ben szereplő Cleveland Cavaliers játékosa, Jordan Clarkson egy podcastben állt elő az elképzelésével, miszerint a dinoszauruszok az emberek háziállatai voltak.

 

Clarkson a Road Trippin': Richard vs. Channing című podcast vendége volt. A műsor folyamán a dinoszauruszokra terelődött a téma, DJ Montage műsorvezető pedig elmondta, hogy nem hisz bennük. A kosaras előbb osztotta a véleményét, majd meggondolta magát és előállt egy szerinte is furcsán hangzó elmélettel.

„Tudjátok, az emberek tartanak kutyákat és egyéb állatokat – mondta Clarkson. – Azt gondolom, hogy nálunk sokkal nagyobb emberek éltek korábban és dinoszauruszok voltak a háziállataik.”

A műsorvezető arra is rákérdezett, hogy mégis, mekkorák lehettek az őseink.

„Hát, nézz meg egy dinót, azoknál úgy háromszor nagyobbak lehettek az emberek” – felelt a játékos.

Azt nem tudni, hogy Clarkson komolyan gondolta-e, amiket mondott, vagy csak vicces kedvében volt, az viszont egy érdekesség, hogy korábban az exclevelandi Kyrie Irving ugyanebben a műsorban beszélt arról, hogy szerinte lapos a Föld.

A 25 éves hátvéd szerencséjére a különc gondolatok nem látszanak meg a pályán nyújtott teljesítményén – a szezon közben a Lakerstől a Cavshez kerülő kosaras 42 százalékos triplázással 13.9 pontot átlagol új csapatában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik