Gyász: szörnyű tragédia, lemészárolták a sportoló családját – 18+

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2019.08.30. 18:07
Szörnyű tragédia rázta meg az MLB-ben szereplő Tampa Bay Rayst: a gárda játékosának, Blake Bivensnek lemészárolták a családját.

A 24 esztendős Bivenst 2014-ben a 4. körben választotta ki a Rays a játékosbörzén, még abban az évben be is mutatkozott a legmagasabb szinten, ezt követően viszont lekerült a Tampa Bay egyik farmcsapatába, a Montgomery Biscuitsbe, s az elmúlt években is az alsóbb ligákban szerepelt.

A posztját tekintve dobójátékos Bivenst szörnyű tragédia rázta meg néhány napja, miután kedden brutális módon lemészárolták feleségét, fiát és anyósát. A tragédia Virginiában történt, a família birtokán, s a rendőrségi jelentések szerint Bivens feleségének az öccse, a 18 esztendős Matthew Thomas Bernard követte el a bűntetteket – a hatóságot az egyik szomszéd értesítette, aki lövéseket hallott, majd miután ezekre reagálván kiszaladt, a ház előtti felhajtón egy holttestet fedezett fel. A kiérkező rendőrök átkutatták Bivensék házát, s további két holttestet találtak.

A három áldozatot azonosították, kiderült, hogy Bivens 25 esztendős feleségéről, 14 hónapos kisfiáról, valamint 62 éves anyósáról van szó.

A történtek után a rendőrök rögtön hajtóvadászatot indítottak, a feltételezett tettest, Matthew Thomas Bernardot pedig a közeli erdőben találták meg – a fiatal férfi anyaszült meztelen volt, a felszólítás ellenére sem volt hajlandó megadni magát, megpróbált elmenekülni a rendőrök elől, amikor pedig megközelítették, ellenállt a letartóztatásnak.

A hatóságok egyelőre vizsgálják a hármas gyilkosság körülményeit, illetve azt, hogy mi lehetett Bernard indítéka.

„Valami megváltozott benne az elmúlt rövid időben – árulta el a CNN-nek Bryant Bernard, Matthew Thomas Bernard nagybátyja. – A múlt héten rémálmai voltak, azt mondta, hogy démonokat látott az ágya körül. Fogalmam sincs, mi történt vele. Hívő volt, sokat járt templomba, ráadásul különféle ifjúsági csoportokban is tanított.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik