Amerikai Sportok: megjelent az NS Magazin legújabb száma

Vágólapra másolva!
2014.10.03. 09:32
Az amerikai major sportok egyre népszerűbbek Európában, így Magyarországon is, az NFL, az NBA, az NHL és az MLB eseményeit is mind többen követik. A Nemzeti Sport Magazin legújabb száma nélkülözhetetlen a rajongóknak, a 100 oldalas kiadványban mindent összefoglaltunk, amit a négy ligáról tudni érdemes.

 

Minden, amit a négy liga 122 csapatáról tudni érdemes. Hány bajnoki címet nyert? Mennyi a csapat értéke? Hol van a stadion? Mekkora a befogadóképessége? Miként követhetjük az adott együttes történéseit a világhálón? Kalandozások Észak-Amerikában Seattle-től Tampáig.

 

Az amerikai major sportok mindig is kitermelték a maguk sztárjait, akikért lehetett rajongani, akiket csodálni lehetett, elég csak az NBA-ből Michael Jordanre, az NFL-ből Jim Brownra, az NHL-ből Wayne Gretzkyre, az MLB-ből pedig Babe Ruthra gondolni. De vajon mitől éppen ők lettek a legnagyobbak? Hogyan értek fel a csúcsra? Kik azok, akik éppen csak lemaradtak mögöttük. Top 10-es listánkon a múlt ászai.


Természetesen korunk legjobbjait is számba vesszük. Szubjektív listánkon Peyton Manning, LeBron James, Sidney Crosby és Mike Trout lett a befutó, meg is indokoljuk, miért. Persze a hatalmas tömegeket vonzó, ezért csillagászati összegeket kereső sztárok között nehéz különbséget tenni, mégis, a jelen csillagait összegző Top 10-es listánk legjobbjaival nehéz vitatkozni. Vagy mégsem? Döntsék el Önök!


A legnépszerűbb amerikai sportok folyamatosan termelik a tehetségeket, évről évre kerülnek elő a sztárjelöltek, akik néhány éven belül a csúcsra érhetnek. Magazinunkban számba vettük azokat, akik a közeljövőben valóban befuthatnak, s idővel a legnagyobbak között emlegethetik őket. Top 10-es lista a jövő reménységeiről.

Azt mondják, a világon mindenütt vannak magyarok. Ha így van, miért éppen az amerikai topligák lennének a kivételek? Ha nem is tömegével, de honfitársaink is megfordultak ezekben a ligákban, így az amerikai sportokkal foglalkozó magazinunkban természetesen mellettük sem mehetünk el szó nélkül. Dávid Kornél vagy Szuper Levente nyilván még a fiatalabbaknak is ismerősen cseng, de ne feledkezzünk meg Mike Kadarról, Jack Quinnről vagy a „leg”-ről, Pete Gogolákról. Magyarok Amerikában.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik